top of page
Zonering.png

Winsol Luifels

winsol luifel
Gratis prijsofferte !
jp.van.der.kelen@telenet.be

 

Genieten van je tuin of terras tijdens het mooie weer… Heerlijk toch? En onder een winsol luifel  profiteer je van de verkoelende schaduw en bescherming tegen de zon.

We installeren je elektrische zonneluifel aan de gevel boven het terras of raam. De gesloten kast is beschikbaar in tal van vormen en beschermt het doek en de knikarmen tegen weersinvloeden.

 

 

In de zomer plaatsen wij bijna elke dag luifels. 
Wees er daarom snel bij als je plannen hebt om een luifel aan te schaffen

zodat wij deze nog voor het  bouwverlof kunnen plaatsen.

Bestellen in april = voor bouwverlof nog  geplaatst door ons team!

Op zoek naar een moderne luifel? Ontdek hieronder ons gamma.

Linasol: het zonnescherm met licht en muziek
 
  • Met Linasol creëer je je eigen oase op je terras. Geniet van schaduw, sfeervolle verlichting, bluetooth bediening én discreet ingebouwde luidsprekers. Linasol is de zonneluifel voor technologie- en muziekliefhebbers! En dit alles in een strakke en minimalistische kast.

      Ingebouwde waterdichte luidsprekers

    Strakke rechthoekige gesloten kast

winsol linasol.webp

Lumisol: de populairste luifel

  • Een hele dag genieten van je terras? Dat doe je met Lumisol, onze populairste luifel. Je haalt er een sterk staaltje vakmanschap mee in huis. En dankzij de ultrasterke knikarmen gaat jouw Lumisol extra lang mee.

      Geïntegreerde ledverlichting in de              kast, armen en voorlijst

      Sobere rechthoekige en gesloten kast

Winsol-Lumisol-knikarmscherm.webp

Luno: elegantie troef met dit compact zonnescherm
 

  • Luno is een compacte en elegante oplossing voor schaduw op je terras. Zonder toeters en bellen. Creëer schaduwzones tot 21 m² en kies optioneel voor ledverlichting in de knikarmen.

    Afmetingen in veelvouden van 30 cm

    Schaduwzone tot 21 m²

luifel.jpg

Knikarmen, de basis van je elektrisch zonnescherm

De knikarmen van je zonnescherm dragen samen met de verankering in de muur het gewicht van de luifel. Daarom noemen we een terrasluifel ook wel eens ‘knikarmscherm’.

De knikarmen bepalen voor een groot deel de kwaliteit van het zonnescherm. Wij gebruiken alleen maar de beste materialen zoals gesmede aluminium scharnieren in de armen. En omdat elke luifel uniek is, bieden we verschillende types armen aan. Een grote luifel aan de kust? Onze adviseurs stellen je dan onze allersterkste Powerband-armen voor met een 10x langere levensduur

 Wist je dat je ook kan kiezen voor ledverlichting in de knikarmen? Daarnaast zijn ook led-strips in de kast en de voorlijst  mogelijk.

DSC04653.webp
VDK JP EN ZONEN  UW WINSOL PARTNER TE LENNIK & TOLLEMBEEK
VDK JP EN ZONEN  UW WINSOL PARTNER TE LENNIK & TOLLEMBEEK
bottom of page